четвер, 27 вересня 2018 р.

Подорож до Країни Радості й Добра

До 100-річчя від дня народження українського педагога, письменника В.О.Сухомлинського вихователі 1-их класів Буковська І.Б. і Тиха Н.Д. провели цікаву виховну годину "Подорож до Країни Радості й Добра". 

«З малих років учись жити так, щоб тобі було добре, приємно, коли робиш добре для людей, і неприємно, коли робиш щось погане, негідне». 
В.О.Сухомлинський
Мета. Познайомити учнів молодших класів із життєвим і творчим шляхом українського педагога, письменника, В.О.Сухомлинського. Вчити дітей бачити красу, що оточує нас, передавати словами побачене. 
Формувати вміння міркувати, доводити, пояснювати, оцінювати вчинки героїв і паралельно свої. Спонукати до пізнання світу; розширювати, поглиблювати, систематизувати знання про моральні норми і правила культурної поведінки. 
Виховувати в учнів патріотичні почуття, працелюбність, повагу до старших і любов до рідної землі, доброту, людяність, потребу в справжній дружбі, чуйність, милосердя у ставленні до близьких і чужих, осуд проявів жорстокості, байдужості, заздрощів, ненависті, недоброзичливості. Викликати бажання наслідувати позитивні риси персонажів прочитаних оповідань та казок.