вівторок, 5 березня 2019 р.

Семінар-творча майстерня

Сьогодні в нашій школі відбувся семінар-творча майстерня для практичних психологів ЗПТО на тему "Системи роботи працівників психологічних служб із дітьми з особливими освітніми потребами в закладах інституційного догляду та виховання дітей. Корекційно-розвиткова та психологічна спрямованість як ефективний засіб соціальної адаптації та профорієнтації дітей із різними психофізичними можливостями".




Метою семінару було ознайомити учасників із новими корекційними та інноваційними підходами, технологіями, методиками щодо соціальної адаптації, професійної орієнтації, життєвого самовизначення підростаючої особистості; сприяння професійному зростанню практичного психолога. стимулювання впровадженню в освітній процес ефективних психолого-педагогічних технік та методичних прийомів; обговорення новинок методичної, психологічної літератури, творчих здобутків колег, удосконалення майстерності практичних психологів із окресленого питання.


Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти "Про засідання творчої майстерні для практичних психологів закладів професійно-технічної освіти".
Читати за силкою:

http://ippo.edu.te.ua/…/zasidannya-tvorcho%D1%97-majsterni…/